Apukám régóta mondta nekem és férjemnek, hogy a fürj tojás és a húsa milyen egészséges. Én becsülettel meghallgattam és bólogattam: "igen, persze". Egészen addig, míg egyszer az interneten utánaolvastam, hogy mi is ez valójában. Ezt követően mondtam a férjemnek, hogy ki kellene próbálni. "Nem hiszek benne" - volt a válasz.

Egyszer azonban a család minden tagja egymás után kezdett megbetegedni, és ekkor a férjem azt mondta: "mi is volt az a csodatojás amiről beszéltél?" Akkor kezdtünk bővebben beszélni róla, és akkor találtam a Fürjházat is.

A férjem két hónapja issza a fürjtojást, reggelenként éhgyomorra és egyéb jó hatása mellett nemrégen vette észre, hogy megállt a kopaszodása is! Sőt, olyan helyeken, ahol már semmi haja nem volt, kis pihék jelentek meg. Persze nem kell mondanom, hogy most Ő a legboldogabb, mert a saját bőrén tapasztalta meg a fürjtojás jótékony hatását, és most már minden reggel első a "tojás"...

De a legfontosabb aminek örülünk, hogy találtunk egy ilyen fürj tenyésztőt, akitől mindig friss, jó minőségű tojást kapunk.

Köszönjük hogy Önök vannak nekünk.

Simon család (Dunakeszi)

A fenti tartalmat szerzői jog védi, ezért engedélyünk nélkül semmiképp ne használják fel,
még átfogalmazva sem!
Ha szeretnék ismerőseiknek ajánlani, honlapunkra mutató linkkel hivatkozzanak rá.
Amennyiben közlési engedélyt szeretnének kérni, ide kattintva megtehetik.