A fogyasztásra szánt fürjtojás legyen ép és tiszta.

A tyúk háziasításáig a fürjtojás fogyasztása volt általánosan elterjedt a Földön. Hogy a háziasítás és nemesítés során „megnövekedett” tyúktojás egyéb tulajdonságai is előnyükre változtak-e, azt megtudhatják az alábbiakból.

Megannyi információ kering a fürjtojás gyógyító hatásáról, melyek közül a leggyakrabban publikált terápiát a világ számos táján és nyelvén megtalálhatjuk. Ugyanazt a kúrát olvashatjuk többek között az USA Colorado államában lévő Slowsprings Farm honlapján vagy egy román orvos által publikált oldalon...

Ha bárki úgy dönt, hogy kúra-szerűen szeretne fürjtojást fogyasztani, reggeli előtt nyersen vegyen magához legalább öt darabot.

A vásárlók szívesebben választják a nagybb árút a piacon vagy a boltban, de vajon a látványon és a jóérzésen kívül mi a jelentősége a tojás méretének? A válaszhoz sok fürjtojást feltörtünk, hogy pontos számításokkal támasszuk alá a nagyobb méretű fürjtojás előnyeit.

Az afrodiziákum olyan anyag, amely élénkíti a nemi vágyat és a nemi aktivitást. Mivel a görög mitológiában Afrodité a szerelem és a szépség istennője, ezért róla nevezték el azokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy, a libidó felkeltését illetve fokozását remélik.