A FürjHázban kapható friss fürjtojást súly alapján értékesítjük.

Nem mindegy, hogy a darabáron eladott tojás mekkora méretű. Ha kicsi (10-11 grammos) a vevő jár rosszul, ha nagy (13-14 grammos) akkor a termelő nem kap megfelelő ellenértéket a minőségi állományért, tartásért és táplálásért cserébe.


Fürjtojás áraink
– 2012. május 14-től

1 gramm fürjtojás bruttó ára: 2.20 Ft., törzsvevőknek: 2.00 Ft.

Törzsvevőnek számít, aki eléri a 3000 Ft értékű vásárlást, havonta legalább 1500 Ft értékben rendel és feliratkozik hírlevelünkre.
Feldolgozóknak (pl. éttermeknek) mennyiség és méret alapján egyedi áron szállítunk.


Csomagolás

Általános csomagolás 12 darabos, minőségi tanúsítvánnyal rendelkező műanyag dobozba történik, melynek ára 30 Ft. Egy tojástartó hat csomagolásnál többször nem használható, ezért alkalmanként 25 Ft-ért vesszük vissza, ha állapota megfelelő.

Külön kérésre, egyedi megbeszélés alapján (külön díjazás ellenében) papírtálcán - 8, 12, 16, 24 darab/tálca egységekben is tudunk csomagolni.


Rendelés

Étkezési fürjtojás rendeléshez kattintson ide.


Kapcsolódó anyag, érdemes elolvasni
: A fürjtojásról


Rólunk írták

Tőzsér-Csanádi Gabriella Budapest:
"A tojások csodásak voltak, mind elfogyott :-), a csomagolás profi, a méretük, tisztaságuk, frissességük első osztályú, az ár korrekt!"

Kőszegi Tiborné – Gödöllő:
"Évek óta táplálkozásomat kiegészítem a "csodálatos" fürjtojással. Beszerzése – ezidáig – nem volt egyszerű feladat. Próbálkoztam több helyen, kisebb üzletekben, hipermarketekben, de rendszeres jó minőségű tojáshoz nem tudtam hozzájutni.
A Fürjház által biztosított jó minőségű és kedvező áru tojás kiváló. Itt az ÁR-ÉRTÉK arány a lehető legjobb. Minden érdeklődő részére jó szívvel fogom ajánlani."